Mar 9, 2016

WEHO FINE DINE

Moni täällä suuntaan lauantai-iltana illalliselle West Hollywoodiin eikä ihme, sillä WeHo on tunnettu trendikkäistä ja hyvistä ravintoloistaan. Omat suosikkini löytyvät West 3rd Streetiltä ja Melrose Avenuelta.  

INK

Los Angelesissa ei vuoden 2009 jälkeen ole jaettu Michelin-tähtiä, vaikka moni ravintola tasonsa puolesta tähtikaartiin yltäisi (täältä näet listauksen vuoden 2009 Michelin-ravintoloista Los Angelesissa). Syksyn aikana me kävimme kahdessa erittäin kehutussa ravintolassa: Michael Voltaggion (Top Chef 6. kauden voittaja) Ink-ravintolassa sekä Osteria Mozzassa, joka sai vuonna 2009 yhden Michelin-tähden. Näistä kahdesta Ink jäi mieleen vahvempana sekä ruoan että tunnelman puolesta.

Ink sijaitsee Melrose Avenuella West Hollywoodin ravintolakeskiössä. Ravintola on varsin suosittu, joten varauksen teko hyvissä ajoin on suositeltavaa. Kaikki listalla olevat annokset on tarkoitettu jaettaviksi, eikä alku- ja pääruokalistaa ole eroteltu erikseen. Neljän hengen illallisseurueemme tilasikin listalta yhteensä 17 annosta sisältäen jälkiruoat, joita kaikki pääsivät maistelemaan. Vahvimpana mieleen jäivät osterit sekä pasta paella. 

INK

INK

INK

Osteria Mozza, jossa kävimme juhlistamassa syntymäpäivääni, sijaitsee myös Melrose Avenuella. Myös tänne on syytä tehdä varaus hyvissä ajoin. Ravintolan viimeinen kattaus alkaa vasta klo 23, joten myöhäinenkin illallinen onnistuu täällä. Päädyimme tarjoilijan ohjeistuksen mukaisesti jakamaan kuusi annosta (sisältäen jälkiruoat) kahden kesken, joka oli todellakin tarpeeksi perinteisen antipasti, primi, secondi ja dolci -tilauksen sijaan.

OSTERIA MOZZA

OSTERIA MOZZA

OSTERIA MOZZA / HAPPY BIRTHDAY

Seuraavaksi testiin WeHon fiinimmistä ravintoloista menee varmasti Craigs, joka on myös monien julkkistenkin (Chrissy Teigen, John Legend, Kris Jenner ym.) suosiossa.

xoxo
Hollywoodin ykkösakka