Mar 13, 2016

MALIBU WINES

Malibussa on useita viinitiloja, jotka järjestävät viininmaistajaisia ilman ennakkovarausta. Usein 4-5 viiniä pääsee maistamaan noin $10-14 hintaan.



MALIBU WINES

Joululomalla me kävimme maistelemassa viinejä Malibu Wines Tasting Roomissa, joka sijaitsee upeissa maisemissa Santa Monica Mountains -vuorilla, lyhyen matkan päässä Saddle Rock Ranch -tilalta, jonka tuottamia viinit ovat. Tasting Room on auki päivittäin ympäri vuoden: keväällä ja syksyllä klo 11-19 ja kesällä klo 10-21. Tarjolla on kaksi maistelumenua: $12 hintaan saa maistaa 3 valkoviiniä ja 2 punaviiniä ja $14 hintaan 3 valkoviiniä ja 3 punaviiniä. Viinejä voi maistella myös pulloittain, mutta tällä kertaa me päädyimme kokeilemaan $12 menua, josta omaksi suosikikseni nousi vuoden 2014 Saddlerock Riesling. Tila tarjoilee kahden merkin: Semlerin ja Saddlerockin viinejä.

Viikonloppuisin Tasting Roomissa esitetään livemusiikkia klo 12-14 sekä klo 15-18. Mukaan saa ja kannattaakin ottaa omia piknik-eväitä, joita voi nauttia viiniä maistellessa, sillä alueella ei ole ravintolaa, josta eväitä voisi ostaa. Maistuva viini, upeat maisemat ja lämmin keskipäivän aurinko toimivat!

MALIBU WINES

MALIBU WINES

MALIBU WINES

MALIBU WINES
  
MALIBU WINES

SANTA MONICA MOUNTAINS

DON'T DRINK & DRIVE

Viininmaistajaisiin on helpoin mennä autolla, mutta jos viineistä haluaa nauttia täysin siemauksin voi paikalle pyyhältää myös vaikkapa Uberilla - Stay alive! Don't drink and drive!

xoxo
Hollywoodin ykkösakka