Jan 9, 2016

MALIBU BEACHES

Malibun 34 km mittainen rantaviiva koostuu toinen toistaan upeammista rannoista. Monet niistä ovat varsinkin surffareiden suosimia, sillä rannikon useat niemet takaavat huikeat aallot.

EL MATADOR STATE BEACH

Yksi Malibun kauneimmista rannoista on varmasti El Matador State Beach. Rannan luolat, suuret kivikot sekä kallioilta avautuvat upeat näkymät houkuttelevat auringonottajia ja surffareita paikalle kesät talvet. Vaikka rannan yhteydessä on maksullinen parkkipaikka, voi autopaikan löytäminen kesäsesonkina olla haastavaa. Parkkipaikalta rannalle kuljetaan kivikkoista mäkeä ja portaita pitkin. Mukavat kengät on siis hyvä varata jalkaan. Rannan yhteydessä ei ole kahvilaa, joten suosittelen omien piknik-eväiden mukaan ottamista, jos päivän aikoo rannalla viettää.

EL MATADOR STATE BEACH

EL MATADOR STATE BEACH

EL MATADOR STATE BEACH

EL MATADOR STATE BEACH
EL MATADOR STATE BEACH

Toinen käymisen arvoinen ranta, Point Dume State Beach, sijaitsee vain 10 minuutin ajomatka päässä El Matador State Beachiltä. Tämä rannikon korkein niemi houkuttelee rannalleen lainelautailijoita, auringonottajia sekä maisemien ihailijoita. Rannan kallioilta voi joulu-huhtikuun aikana onnen suosiessa seurata harmaavalaiden muuttoliikkeitä ja kirkkaalla säällä näkymät avautuvat jopa 50 km päähän Catalina Islandille saakka. Point Dume on toiminut ja toimii edelleen suosittuna kuvauspaikkana monille elokuville ja sarjoille. Rannalla on kuvattu kohtauksia mm. seuraaviin sarjoihin ja elokuviin: Planet of the Apes, Days of our Lifes, Modern Family sekä Iron Man. Rannan yhteydessä on erittäin pieni maksuton parkkipaikka.

POINT DUME STATE BEACH
POINT DUME STATE BEACH

Kun nälkä yllättää maisemia ihaillessa, voi lounaalle suunnata lyhyen ajamatkan päässä olevaan Paradise Cove Beach Cafe -ravintolaan.  Aurinkoisella säällä voi lounaan tai drinkin nauttia vaikkapa ravintolan terassilla varpaat hiekkaan upotettuina.

PARADISE COVE BEACH CAFE

PARADISE COVE BEACH CAFE

PARADISE COVE BEACH CAFE


PARADISE COVE

This truly is a paradise <3

xoxo
Hollywoodin ykkösakka