Dec 14, 2015

THE GROVE & FARMERS MARKET

Yksi mieluisimmista ostospaikoista minulle Los Angelesissa on The Grove. Tämä kauppojen, ravintoloiden, elokuvateatterin ja Farmers Marketin muodostama kompakti ulkoilmaostoskeskus sijaitsee West 3rd Streetin ja Fairfax Avenuen kulmassa West Hollywoodista itään. Liikkeet ja ravintolat levittäytyvät kävelykadun ympärille, jossa kulkee vanhanaikainen raitiovaunu kuljettaen ihmisiä alueen halki. Ostoskeskus on tehty viihtyisäksi erilaisilla kasveilla ja suihkulähteillä. Eikä ostosten tekokaan nyt niin vaikeaa ole, sillä täältä löytyvät mm. seuraavat liikkeet: Nordstrom, Topshop, Nike, Sephora, Gap, Zara, MAC Cosmetics, Banana Republic ja Barneys New York. Keskittymän ravintoloista voin suositella Umami Burgeria sekä Sprinkles Cupcakeseja, joista molemmilla on useampia toimipisteitä ympäri kaupunkia.

The Grove Los Angeles
THE GROVE

Viime viikonloppuna kävimme The Grovella aistimassa hieman joulun tunnelmaa. Jouluvalot tänne sytytettiin jo marraskuun alkupuolella, mutta pääsimme niitä vasta nyt kunnon loistossaan ihailemaan. Ja valoa ja välkettä oli kerrakseen! Tunnelma oli kuin joulumaassa - jättimäinen joulukuusi, joulupukin paja, suihkulähteiden punavihreä valoshow sekä joululauluja esittävä puhallinkvartetti takasivat jouluisan tunnelman. Väentungoksesta huolimatta hymy hiipi jatkuvasti huulille tätä kaikkea katsellessa. Vaikka palmujen alla ollaankin, ei voinut todeta kuin: It's Beginning to look a lot like Christmas!

The Grove Los Angeles
THE GROVE

The Grove Los Angeles
THE GROVE

The Grove Los Angeles
THE GROVE

The Grove Los Angeles
THE GROVE

The Grove Los Angeles
THE GROVE

The Grove Los Angeles
FARMERS MARKET

The Groven yhteydessä sijaitsee myös vuonna 1934 avattu Los Angelesin alkuperäinen Farmers Market. Täältä löytyvät mm. tuoreet vihannekset, hedelmät, lihatuotteet ja leivonnaiset. Farmers Marketin kattava ravintolavalikoima houkuttelee paikalle ihmisiä niin aamiais-, lounas- kuin illallisaikaankin. Oma suosikkini on Farmers Marketin perällä toimiva Phil's Deli, jonka All Day Breakfast Menu pannukakkuineen tai köyhine ritareineen maistuu aina! Tästä on hyvä aloittaa shoppailupäivä!

Farmers Market Los Angeles
FARMERS MARKET

Farmers Market Los Angeles
PHIL'S DELI

xoxo
Hollywoodin ykkösakka