Nov 15, 2015

SANTA MONICA PIER

Santa Monican tunnetuin maamerkki on varmasti sen satavuotias Santa Monica Pier, joka on myös entisen valtatie Route 66:n päätepiste.

SANTA MONICA PIER

SANTA MONICA PIER

Vaikka Pierillä käy päivästä ja ajankohdasta riippumatta yleensä aikamoinen kuhina, saa siellä käyminen aina hymyn huulille. Pieriltä voi ihastella äärettömän pitkää rantaviivaa, kimaltelevaa merta, aaltojen pauketta ja söpöjä surffipoikia. Katuartistien musiikkiesitykset, Pacific Park -huvipuistosta kantautuvat ilon kiljahdukset, upeat auringonlaskut sekä illan pimetessä huvipuiston vilkkuvat valot saavat tämän Santa Monicalaisen palaamaan Pierille aina uudestaan ja uudestaan.

SANTA MONICA BEACH

SANTA MONICA BEACH

SANTA MONICA PIER

SANTA MONICA PIER

SUNSET


SUNSET

Laskuveden aikaan suosittelen myös piipahtamaan Pierin alla. Kengät täyttävät hiekasta, mutta satavuotiaat paalut, aaltojen pauke ja kajastava aurinko tarjoavat vaikuttavan tunnelman.

SANTA MONICA PIER

SANTA MONICA BEACH

Pierin läheisyydestä Ocean Avenuelta löytyy usein Food Truckeja, joista voi napata burriton, tacon tai vaikkapa hodarin matkaan. Huvipuiston ansiosta Pieriltä löytyy myös mm. hamppari-, hodari-, funnel cakes- ja jäätelökojuja nälän yllättäessä.

FUNNEL CAKES

PIER BURGER / LAST BURGER ON LAND

Uskaliaimmat voivat ihastella rannikon maisemia huvipuiston West Coaster -vuoristoradan tai Pacific Wheel Ferris Wheel -maailmanpyörän kyydistä. Laitelippu maksaa $8 ja ranneke $29.

PACIFIC WHEEL FERRIS WHEEL

1 SHOT

PACIFIC PARK ENTRANCE

PACIFIC WHEEL FERRIS WHEEL


xoxo
Hollywoodin ykkösakka