Nov 19, 2015

GRAND CENTRAL MARKET DOWNTONWN LA

Downtown LA, tuo miniversio New Yorkista, on Los Angelesin bisneskeskittymä, jossa asuu noin 50 000 ihmistä. Alue on tunnettu mm. pilvenpiirtäjistään, kaupungin metrosta ja pahamaineisesta Skid Rowsta, jonka 54 korttelin alueella asuu USA:n suurin kodittomien väestö pahvilaatikoissaan ja teltoissaan.

DOWNTOWN LA

DOWNTOWN LA

DOWNTOWN LA
 
DOWNTOWN LA

Downtown on tunnettu myös monista hyvistä ravintoloista. Alueelle avautuu jatkuvasti uusia trendikkäitä tulokkaita, mutta yksi vanhimmista konkareista on vuonna 1917 avattu Grand Central Market. Tämä monien ravintoloiden ja kauppiaiden kauppahalli palvelee asiakkaitaan South Broadwaylla päivittäin klo 8-18 (huom! uusi pidennetty aukioloaika: to-la klo 8-21).

GRAND CENTRAL MARKET

GRAND CENTRAL MARKET

GRAND CENTRAL MARKET

GRAND CENTRAL MARKET

Marketista löytyy herkkuja niin aamiaiselle, brunssille, lounaalle kuin päivällisellekin. Vaikka annoskoot ovatkin suuria, suosittelen kokeilemaan useampaa ravintolaa. Annosten hinnat pyörivät noin $7-10 paikkeilla, joten muutaman annoksen testailu ei vielä tunnu lompakossa (masussa se tosin tuntuu). Me päädyimme maistamaan pariakin eri burritoa, pizzaa ja McConnell'sin jäätelöitä, jotka olivat taivaallisen hyviä!

PRESS BROTHERS JUICERY

ANA MARIA / BEEF BURRITO

GRAND CENTRAL PIZZA / QUATTRO FORMAGGI

MCCONNELL'S FINE ICE CREAM

MCCONNELL'S FINE ICE CREAM / ICE CREAM SANDWICH

MCCONNELL'S FINE ICE CREAM / SUNDAE

ONE HAPPY GIRL & HER ICE CREAM SANDWICH

Hyvä ruoka, parempi mieli! :)

xoxo
Hollywoodin ykkösakka