Nov 11, 2015

DONUT THURSDAY

Viimeisen kolmen ja puolen kuukauden aikana ovat Donitsitorstaiksi ristitys torstai-illat kuuluneet viikkojemme kohokohtiin täällä Californiassa. Uuden viikon alkaessa torstaita odotetaan jo innolla donitsin kuvat silmissä!

Täällä moni donitsi onkin päältä kaunis. Ulkonäköön panostetaan erilaisin karkkikoristein ja vitsikkäin kuorruttein. Monista suosikkipaikoistamme löytyykin juuri sopiva yhdistelmä mehevän herkullista donitsia ja leikkisiä kuorrutteita.

Sunnuntaina olimme matkalla Downtownista The Grovelle. Matkan varrelta Koreatownista nappasimme California Donutsista herkut mukaan, jotka päädyimme nauttimaan The Groven parkkipaikan katolla Hollywood-kylttiä katsellen. What a perfect Cali moment!

CALIFORNIA DONUTS

Donitsipaikkoja on täällä paljon ja moneen eri makuun. Olemme kuitenkin huomanneet, että donitsitaikinoissa on täällä suuria eroja. Mehevin taikina koostumukseltaan onkin löytynyt monille Best Donuts in LA -listoillekin päätynyt SK Donuts & Croissants. Heidän Maple Bacon -donitsinsa on täydellinen!

SK Donuts & Croissants
5850 W 3rd St, Los Angeles, CA 90036
Open 24 hours
Suositus: Maple Bacon

SK DONUTS & CROISSANTS

SK DONUTS & CROISSANTS - MAPLE BACON

Hyvä on myös pitää mielessä, että monet donitsipaikat toimivat Cash Only -periaatteella. Kappalehinnat pyörivät usein noin 1-5 dollarin paikkeilla, mutta eihän kukaan nyt yhteen donitsiin tyydy?

California Donuts
3540 W 3rd St, Los Angeles, CA 90020
Open 24 hours
Suositus: M&M Overload

CALIFORNIA DONUTS

CALIFORNIA DONUTS

CALIFORNIA DONUTS

DK's Donuts & Bakery
1614 Santa Monica Blvd, Santa Monica, CA 90404
Open 24 hours
Suositus: Glazed O-Nut

DK'S DONUTS & BAKERY

DK'S DONUTS & BAKERY

DK'S DONUTS & BAKERY / GLAZED O-NUT

DK'S DONUTS & BAKERY


Donitsitorstai, onneksi olet pian taas täällä!

PS. Ensi viikon donitsitorstai saattaa olla myös donitsitiistai, sillä lähikortteliin avataan silloin uusi donitsipaikka Sidecar Doughnuts - Can't wait!

xoxo
Hollywoodin ykkösakka